Samichlaus giessen

03. Dezember 2019 in Hauser's Confiserie - Ab 19 Uhr

Giessen Sie Ihren ganz individuellen Samichlaus aus Schokolade!

CHF 34.00 pro Person, inkl. einem Glühwein Apero an der RoooBar.

Anmeldungen telefonisch 081 837 50 17 oder per Mail an f_b@hotelhauser.ch

Samichlaus at the Hauser Terrace

Samichlaus on the 6th of December, 2019.
Join us for a special, cosy event.

From 4pm the Samichlaus visits us on the Hauser terrace and brings small gifts for the little ones. Drinks and live music by Dom Hakios for the adults! The Mille Miglia prize will also be presented this evening.

So come by for our famous mulled wine and celebrate the festive season.

Silvester - Feiern Sie mit uns!

Hauser Restaurant – 31.12.2019 ab 20 Uhr

Für einen genussvollen Start ins 2020:
3-Gang Silvester-Menü mit Piöda Hot Stone Buffet und Live Musik mit Nadia Braito & Band.

CHF 129.00 pro Person.
Reservation ist ein Must 081 / 837 50 50 oder f_b@hotelhauser.ch

Wir freuen uns auf Sie!